Herbalife Nutrition krijgt nieuwe CEO

Herbalife Nutrition krijgt nieuwe CEO

Herbalife maakt recordresultaten van derde kwartaal bekend

Herbalife Nutrition heeft een opvolging in management aangekondigd. Zo wordt vanaf 30 maart 2020 John Agwunobi (momenteel co-president en Chief Health and Nutrition Officer) de nieuwe CEO van het bedrijf. John DeSimone (momenteel co-president en Chief Strategic Officer) wordt dan de voorzitter, Michael Johnson (momenteel CEO op interim-basis) blijft de voorzitter van de raad van bestuur.

Michael Johnson: “Met een achtergrond als arts, ambtenaar van volksgezondheid en bedrijfsleider, belichaamt dr. Agwunobi de visie, de waarden en de voedingsfilosofie van ons bedrijf. Hij maakt onlosmakelijk deel uit van Herbalife Nutrition – van ervaringen met klanten en distributeurs tot productontwikkeling. Ik ben ervan overtuigd dat hij dit geweldige bedrijf naar de toekomst kan leiden en kijk ernaar uit om met hem samen te werken.”
John Agwunobi: “Ik ben ongelooflijk enthousiast over de kansen die Herbalife Nutrition ons biedt. Dankzij de toewijding van onze onafhankelijke distributeurs en medewerkers kunnen we het leven van miljoenen mensen veranderen. Dat doen we door hun voeding te verbeteren met bewezen, smakelijke producten en gepersonaliseerd advies. Anderzijds krijgen onze distributeurs de kans om ondernemer te worden. Ons bedrijf is sterk, onze toekomst oogt veelbelovend. Ik kijk ernaar uit om dit positieve traject verder te zetten, zowel voor onze distributeurs en klanten, als onze werknemers en aandeelhouders."
John Agwunobi
John Agwunobi

In een aparte communicatie licht Herbalife Nutrition ook de financiële resultaten voor het derde kwartaal van 2019 toe.

Over Herbalife Nutrition – www.herbalife.be I www.mylifeherbalife.be
Herbalife Nutrition is een wereldleider in nutritionele producten. Sinds 1980 stelt het bedrijf zich als doel om het leven van mensen op een positieve manier te veranderen. In dat kader biedt Herbalife Nutrition kwalitatieve, wetenschappelijk onderbouwde producten aan, die in meer dan 90 landen worden verkocht door onafhankelijke distributeurs. Zij begeleiden hun klanten gericht naar een gezondere en meer actieve levensstijl. Via de wereldwijde campagne van het bedrijf om honger uit te roeien, zorgt Herbalife Nutrition er ook voor dat tal van gemeenschappen toegang hebben tot voeding en educatie. Herbalife Nutrition telt wereldwijd ongeveer 8.900 werknemers en is een beursgenoteerd bedrijf (NYSE: HLF) met een netto-omzet van ongeveer $ 4,9 miljard.

Voor meer informatie
RCA I Sarah Coppens I Tel. +32 497 45 13 10 I sarah.coppens@rca.be